Search icon

Bralni dnevnik

Mond

32,50 34,90 

Bralni dnevnik je prostor, kamor si lahko zabeležiš svoje bralne aktivnosti – prebrane knjige, misli, citate iz knjig, ki jih ne želiš pozabiti ali lastne misli, ki se ti porodijo ob branju.

Kaj nam je še posebej všeč?

Vedno lahko greš nazaj in si prebereš svoj povzetek knjige – kot da bi jo prebral še enkrat na en, dva, tri.
NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: Bralni dnevnik KATEGORIJE: , , , , OZNAKA:

Sandra in Tadeja sta najboljši prijateljici in veliki ljubiteljici knjig, ki ju združuje strast do vzpostavljanja navad za bolj organizirano življenje. Čeprav obe poklicno delata v digitalnem svetu, ostajata zveste papirju in pisalu, saj verjameta, da vonj in dotik papirja ter čar pisanja s peresom nudijo občutke, ki jih digitalni svet ne more nadomestiti.
Njuno srce bije za trenutke v domačem knjižnem kotičku, kjer ob najljubši knjigi in skodelici čaja z veseljem odpotujeta v druge svetove.

Z željo po spodbujanju branja knjig in širitvi bralne kulture sta ustvarili #mondbook bralni dnevnik. Ideja za dnevnik je dolgo tlela v Tadejini glavi, dokler je ni zaupala Sandri – in tako je bil rojen projekt, ki je odražal njuno dolgoletno željo po organiziranem beleženju prebranih knjig, misli in citatov. Po letih iskanja popolnega orodja, ki bi ustrezal njunim navadam, sta se odločili ustvariti lasten, estetsko dovršen bralni dnevnik, ki ga z veseljem postavita na knjižno polico.

KAKO SE JE ZAČELO: Ljubezen do knjig.
OD KOD PRIHAJA: Iz sveta papirja.
ZNAČILNOSTI: Organizirano, šik, osebna rast.
PRIPOROČILO: Za zapiske o najljubših knjigah, da ne potonejo v pozabo.

MOND

Bralni dnevnik je tvoja osebna literarna kamrica, kjer zlahka slediš posojenim knjigam in tistim, ki si jih želiš dodati svoji knjižni polici. Je prostor, kjer se zapisujejo vse prebrane knjige, tvoje misli in refleksije, ter hkrati prostor za načrtovanje bralnih dogodivščin, ki te še čakajo.

Katera poglavja obsega Mond?

  • Pregled prebranih knjig: Zabeleži naslov, avtorja, leto branja, tvojo oceno in strani z zapiski za vsako knjigo.
  • Seznam knjig želja: Knjige, ki jih še želiš prebrati ali dodati v svojo zbirko.
  • Pregled posojenih knjig: Beleži, komu in kdaj si posodil knjige, da ti nič ne uide.
  • Več kot 150 strani za zapiske: Prostor za misli, povzetke in refleksije o knjigah.

Zakaj izbrati bralni dnevnik?

  1. Organiziran bralni svet:
    Mond prinaša red v tvoj bralni svet in ti pomaga biti bolj organiziran/a, motiviran/a in uspešen/na. Je popolna rešitev za tiste, ki se znajdejo v poplavi zapiskov na različnih mestih.
  2. Tvoja spominska kartica:
    Mond hrani naslove vseh knjig, ki si jih kdaj prebral/a, in vse dragoceno znanje, ki si ga pridobil/a ob tem. Z njim boš lahko spremljal/a, kako se spreminja tvoje razmišljanje ob ponovnem branju knjig v prihodnosti.
  3. Osebna rast:
    Z uporabo Mond dnevnika boš izboljšal/a tehniko branja, pisanja in izražanja. S tem boš pridobil/a večjo motivacijo in željo po nadaljnjem raziskovanju literarnega sveta, kar bo pozitivno vplivalo tudi na tvoj osebni in poslovni napredek.

Mond je več kot le dnevnik – je tvoj zvesti spremljevalec na poti bralnega raziskovanja.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo