Search icon

Šolski planer 2024-2025

AVD studio

26,90 

Planerji Studia AVD niso zgolj pripomoček za vsakdanjo organizacijo – so oblikovani tako, da vam pomagajo bolje načrtovati življenje, ker vsi vemo, kako hitro postanemo preveč zaposleni. Šolski in akademski planer 2024/2025 prinaša vse, kar potrebujete od konca avgusta pa vse do septembra 2025. Z letnim, mesečnim in tedenskim koledarjem imate dovolj prostora, da »razturate« svoje obveznosti in poskrbite, da nič ne uide iz vašega fokusa.

Kaj nam je še posebej všeč?

Kvalitetna izdelava, ki zdrži celo leto.
NA VOLJO: Le na spletu
SKU: Šolski planer KATEGORIJE: , OZNAKA:

Ko se združita dva diplomirana industrijska oblikovalca, se svet napolni z novimi idejami, koncepti in neustavljivo kreativno energijo. Aljaž in Ana sta prav takšna – zaljubljena v ustvarjanje in grajenje blagovnih znamk. Vsaka stvar, ki jo ustvarita, nosi v sebi jasen koncept, premišljenost in namen. Njuna strast do dela in inovativnega razmišljanja se nikoli ne ustavi, navdih za nove projekte pa se skriva povsod okoli njiju.

Za razliko od njiju pa njuna zvesta spremljevalka Gigi raje lenobno poležava na pisarniškem stolu. Gigi je postala prava muza njunih vsakoletnih pobarvank in igric, ki jih najdete v priljubljenih AVD planerjih. Čeprav ji primanjkuje delovnega elana, njen čar in igrivost navdihujeta mnogo več kot le par rok in misli.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo